Content Image

Home

Welkom op de website van Aannemingsbedrijf Koos Heemskerk.

Aannemingsbedrijf Koos Heemskerk bouwt graag met u aan de toekomst.

Sinds ….. is deze enthousiaste aannemer uit Woerden actief in de regio. Vanuit zijn goed uitgeruste werkplaats aan de Knibbelweg rijden de werkauto’s dagelijks naar de diverse projecten voor verschillende opdrachtgevers van Den Haag tot Woerden.

Niet alleen eenvoudig timmerwerk behoort tot de dagelijkse werkzaamheden maar het zijn juist ook de lastige randzaken rondom een bouwwerk, zoals vergunningaanvraag, sterkteberekeningen en werkoverleg voorafgaand aan de bouwwerkzaamheden die alle aandacht van deze doorgewinterde ondernemer krijgt.

Als lid van de organisatie Bouw Garant, een garantiekeurmerk voor gedegen, bij elkaar aangesloten bouwondernemingen, zorgt de Vos er voor dat de werkzaamheden rondom ieder aangenomen project met alle benodigde zorg en aandacht voor de opdrachtgever wordt uitgevoerd. Samen met zijn team van geschoold en ervaren personeel, met passie voor timmer- en bouwwerkzaamheden, zorgt de Vos er voor dat de klant na afronding van alle werkzaamheden tevreden kan terugkijken.

Vraagt uw situatie om specifiek, ambachtelijk timmerwerk of bent u toe aan een keukenverbouwing, nieuwe dakkapel of totale nieuwbouw? Maak geheel vrijblijvend een afspraak met Aannemingsbedrijf Koos Heemskerk. T ………………/ …………………… (naar wens ook ’s avonds!)